Nu sover bonden bättre!

Hej alla glada drängar och pigor där ute i stugorna!

Nu var det ett tag sedan den här bonden uppdaterade om läget här på bloggen men nu är det dags igen. Under vintern och våren hade jag fruktansvärt ont i ryggen men det känns betydligt bättre nu. Anledningen till att jag hade ont i ryggen var att jag sov på en förbaskat oskön madrass i en förbaskat oskön säng. Det var en ren pina, faktiskt, under hela den tiden.

Det störde min sömn om nätterna och utan att jag insåg i vilken utsträckning så störde det även mitt arbete om dagarna eftersom ryggen hela tiden gjorde sig påmind. Varje gång jag skulle arbeta fysiskt kände jag hur det gjorde ont i ryggen.

Som tur var hittade jag en lösning på problemet. Efter att ha pratat med frugan så kom vi fram till att det var bäst att tömma vår gemensamma spargris och investera våra mynt i en riktigt skön kontinentalsäng 180 som vi hittade hos Sängfabriken. Vi fick sängen levererad hem väldigt snabbt och det dröjde bara en natt innan jag kände skillnaden.

Så fort vi hade den nya sängen på plats började jag sova som en stock. Jag slutade att ligga och vrida mig som en metmask om kvällarna och det gjorde även att frugan min började sova mycket bättre. Redan till frukosten dagen efter kände vi oss båda två pigga och betydligt mer utvilade.

När dagens arbete började ute på gården så kände jag mig betydligt piggare direkt och min gamla rygg kändes också den bättre. Sedan fortsatte jag vakna upp med den sköna känslan dag efter dag och till slut var allt det onda i ryggen min som bortblåst.

Jag är väldigt nöjd med detta och vill passa på er kära läsare att fundera på om det är dags att köpa en säng. I så fall kan jag varmt rekommendera en kontinentalsäng 180 från Sängfabriken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *