CBD olja på Zorro?

Välkommen till Bonde på köpet! Idag tänkte jag ta upp något som jag vet att det finns delade åsikter om, men det är mycket på grund av okunskap skulle jag tro. 

Tidigare i somras så märkte vi att en av våra hundar, Zorro, här hemma började bete sig lite konstigt. Vi började undersöka vad det kunde bero på och det vi kom fram till var att vi trodde att Zorro var orolig. Vad det skulle bero på vad vi osäkra på, så vi visste inte vad för förändring vi skulle göra. Hade vi vetat att det berodde på något speciellt, hade vi lätt kunnat ändra det. 

Jag tog kontakt med en gammal kompis som haft hund hela sitt liv och frågade om tips. Det han då tog upp vad CBD olja djur, att det skulle kunna hjälpa eftersom vi inte visste vad oron berodde på, vi hade inte genomgått någon förändring. Men att det var viktigt att köpa något från Sverige då det är olika lagar mellan länderna. 

Jag var lite skeptisk men började googla på CBD olja Sverige och fick upp mycket information om att man kunde använda det på både människor men också vissa djur, varav hundar var ett av djuren. Jag kom fram till att detta var något som jag ville testa, för att se om Zorros oro skulle bli bättre. 

När jag sökt på CBD olja Sverige kom jag in på Modernatur.se och såg att dem hade en CBD olja framtagen för just djur. Kontaktade dem först för att få lite tips, och gjorde en beställning.

När jag fått hem CBD oljan så började jag med att ge Zorro väldigt lite, då jag inte ville chocka hans kropp. Jag har under en tid gett honom mer och är väldigt överraskad! Efter en månad började jag känna igen vår Zorro igen, och är väldigt glad att jag blev tipsad om CBD olja Sverige. 

Efter att ha sett de positiva effekter det hade på Zorro så har jag nu också beställt till oss med, för att få bättre balans i kroppen. Är väldigt spänd på att se hur det funkar på mig och sambon och vilka positiva effekter det kan ge oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *