Stor sponsor ansluter sig

I det här inlägget ska vi prata om vår största sponsor här på vår sida Bonde På Köpet. Den sponsorn är nämligen Platsbanken. Vårt samarbete tillsammans startade tidigare i år när vi ville göra en storsatsning med företaget. Vi kom i kontakt med Bonde På Köpet och började diskutera möjligheter för framtiden. Båda våra företag delade framtidsvision och kände att vi klickade direkt tillsammans.

Platsbanken och Platsbanken Sverige började därefter att sponsra oss på företag. Både ekonomiskt stöd och även i lite projektledning. Platsbanken har en enormt kunnig personal och deras breda kunskap om personalhantering och rekrytering är ovärderligt för oss på Bonde På Köpet.

Vårt samarbete bygger på en tät kontakt där vi diskuterar upplägg för företaget och vilka ansvarsområden som samtliga personer i personalstyrkan skall ha. Platsbanken är även med och sköter rekryteringen till företaget, där dem ansvarar för hela processen från start till mål. Vi använder deras rekryteringstjänst helt kostnadsfritt pga samarbetet och på så sätt kan vi nyttja deras plattform till max utan att känna att det tynger oss rent ekonomiskt. 

Hur ser framtiden ut?

Bonde På Köpet och Platsbanken kommer i framtiden att jobba ännu tätare än tidigare och vi har som plan att anställa 5 personer till Bonde På Köpet innan 2022 är slut. Vi behöver ha in personal på olika områden i firman som exempelvis IT-tekniker och digital processledare. Detta kommer Platsbanken att hjälpa oss med fullt ut. Vilket känns enormt tryggt för oss. VI släpper över rekryteringen i goda händer och det är vi enormt tacksamma för.
Tack för att ni läst vårt inlägg om vårt samarbete och vår sponsor Platsbanken Sverige. Om ni vill ha mer information om Platsbanken Sverige så rekommenderar vi er att besöka deras hemsida på https://platsbankensverige.se. Där kan du hitta värdefull information om deras plattform, perfekt för dig som står inför en rekryteringsprocess och vill hitta duktig personal runt om i Sverige.

Vi kan ge våra varmaste rekommendationer till Platsbanken Sverige, med eller utan samarbete och sponsring. Tack för att ni finns!

Vi hörs i nästa inlägg. Tack för att du följer oss på Bonde På Köpet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *