Hjälp med stubbfräsning på gården

För ett par veckor sedan i samband med att vi höll på att fixa hemma på gården så fick min sambo en idé om att vi äntligen skall ta bort de gamla stubbarna på tomten. Vi har länge funderat på hur vi skall göra detta och min sambo var envis med att han skulle försöka elda upp stubbarna, sagt och gjort. Ett par dagar senare så borrade sambon hål i en stubbe och började elda ner stubben. Det tog enormt lång tid och stubben var nog eldad till botten tre dagar senare och då har vi ständigt sprungit omkring och försökt hålla koll på elden, så att den inte skulle sprida sig.

Vi kan enkelt dra slutsatsen – det är jobbigt att elda upp stubbarna och tar mycket tid. 

Då skall vi tillägga att vi har cirka 10 stubbar till som vi behöver få bort. Sambon gav upp sina idéer om att elda upp alla stubbar och vi försökte istället få hjälp med stubbfräsning. Vi googlade runt en del till en början och hamnade hos Fräsgubben. Vi läste igenom Fräsgubbens hemsida och bestämde oss för att kontakta honom för hjälp med stubbfräsning. Vi fick svar bara ett par timmar senare och fick snabbt ett prisförslag för våra 10 stubbar. Vi tyckte priset kändes väldigt bra och valde att anlita Fräsgubben.

Fräsgubben kom ut en vecka senare och utförde stubbfräsningarna med sin stora maskin. Jag måste säga att jag är mäkta imponerad över hur snabbt det gick och hur effektivt Fräsgubben arbetade, det var inget snack om saken – stubbarna försvann på 2-3 timmar!

Önskar du också hjälp med stubbfräsning så rekommenderar vi dig att ta kontakt med Fräsgubben på hans hemsida www.frasgubben.se

Tack för att ni läst vårt inlägg om fix hemma på gården och hoppas ni får inspiration till att fixa hemma på er gård. Ett tips, elda inte upp stubbarna – kontakta Fräsgubben istället. Eldningen tog mycket energi och var enormt tidskrävande.


Vi hörs i nästa inlägg, vem vet vad vi hittat på då?

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *