Ett nytt försök att sluta röka

Välkommen till vår fina blogg Bondepakopet.
Ni som känner mig vet att jag försökt sluta röka under X antal år. Förra helgen så träffade jag en kompis som gav mig tipset av att köpa Elcigg och E-juice för att sedan trappa ner på rökningen helt. Tydligen så skall E-cigaretter inte innehålla lika skadliga ämnen som vanliga cigaretter. Sagt och gjort, jag beställde hem en låg-watt Mod och lite E-juice med jordgubbssmak från Eciggcity.se.

Jag måste säga att jag är mäkta imponerad av El-cigaretterna. Det smakar faktiskt riktigt gott om El-cigaretterna och jag har i detta nu helt slutat med vanliga cigaretter, vilket känns helt fantastiskt. Nu kan man lugnt säga att nedtrappningen är påbörjad, tack och lov. Jag hoppas verkligen att det funkar denna gång.

Vart köpte jag mina El-cigaretter och E-juice?

Jag använde faktiskt google och googlade mig fram till Eciggcity.se som säljer väldigt många produkter inom Vape. Jag beställde en så kallad “Mod” som man använder som verktyg för att kunna sippra i sig E-juicen. Till Modden så häller man på med E-juice som finns i olika smaker.

Sedan måste jag även tillägga att Eciggcity hade riktigt bra priser om man jämför med övriga konkurrenter, otroligt prisvärda produkter med hög kvalitet. Min kompis beställde faktiskt också i samma veva från deras nätbutik. Leveransen tog bara 2 dagar, vilket också är riktigt imponerande!

Kommer jag sluta med rökningen framöver?

Jag hoppas verkligen det. Det känns som att jag är på rätt spår, även om jag verkligen gillar El-cigaretterna i dagsläget så behöver jag i framtiden lägga av helt känner jag, men just nu trivs jag enormt mycket med Vape och det ger mig en fin kick, fast med mindre skadliga ämnen om man jämför med vanliga cigaretter.

Jag kommer att tipsa min man om att också börja med Vape.

Tack för att ni läst min blogg. Hoppas ni hittar tillbaka i framtiden och vill följa vår resa på bondgården. Jag kommer hålla er uppdaterade om hur det går med rökningen! Tack igen, önskar er en fin sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *