Trasig bil

Hej på er i sommarhettan, nu har jag slitit dag ut och dag in i värmen känns det som i alla fall, men jag sitter inte bara i en traktor hela dagarna faktiskt, jag har en vanlig bil också, eller vanlig och vanlig det är en så kallad skåpbil så den fyller även ett syfte för gården den också. Den är superpraktiskt att lasta diverse saker i och köra från punkt a till b utan att behöva koppla på släpkärra.

Men nu har jag råkat ut för ett mindre haveri på min trotjänare, AC´n har slutat fungera och sidodörren har varit dålig ett tag men har nu gett upp helt så den går inte att öppna alls. Och eftersom jag är lite medveten om vad saker och ting kostar så tänkte jag att inte behöver jag köpa nya bildelar till bilen, så jag sökte lite och slog in Stockholm bildelar på nätet och hittade Allbildelar, tog kontakt med dem och vilken bra service jag fick, jag gav dem mitt reg nummer och berättade om vilka problem jag hade med bilen, dem hade mängder med reservdelar till min bil och till väldigt bra priser, det slutade med att jag beställde även lite delar som inte va akut att byta men som ändå kommer behövas bytas inom kort, lika bra att passa på när man ändå hittar delar till bra priser. Reparationen den sköter jag själv eftersom jag har tummarna på rätt plats.

Nu håller bilen minst 3 år till utan problem och kan underlätta vardagen för mig här på gården, nu ska jag ut och fortsätta dagens arbete med att plocka flyghavre på mina åkrar, ett riktigt tidskrävande uppdrag men som måste göras. Förhoppningsvis blir jag klar med det idag så jag kan fortsätta byta några delar på bilen imorgon men det får vi se.

Tack för att du läste så hörs vi nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *