Ny säng till kåken

Jag har gått runt och haft ont i ryggen och sovit extremt dåligt i flera veckor nu vilket gjorde att jag helt enkelt gick och köpte en ny säng. Det roliga var inte att jag skulle ha en ny säng utan mer vilken säng det blev, en helt fantastisk kontinentalsäng som jag kommer för evigt att älska!

Det tog mig säkert 4 år innan jag fick tummen ur och åkte och köpte en ny säng. Jag vet faktiskt inte varför jag väntat så långe men det är alltid något som kommer i vägen som ni vet.

För er som inte vet så mycket om vad en kontinentalsäng är så behöver ni inte vara oroliga, jag hade inte heller en aning om vad det var för något fören jag fick det berättat det till mig av ett proffs, för det måste jag nästan kalla honom. Ett redigt proffs för jag har aldrig mått så bra och sovit så gott som jag faktiskt gör nu!

En kontinentalsäng är en säng so är uppbyggt i tre lager, vilket gör den mycket högre än andra sängar såklart. Men man kan styra fastheten i madrassen vilket har räddat mig enormt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *