Samarbete med BGbildelar.se

Som ni redan vet så samarbetar vi på Bondepåköpet med många olika aktörer i olika branscher. En av våra samarbetspartners inför 2022 är BGbildelar.se. Vi har länge känt grabbarna bakom företaget och inledde ett samarbete under slutet av 2021 där vi kommer hjälpas åt under 2022 med marknadsföring och spridning i sociala kanaler.

Vi kom i kontakt med BGbildelar.se redan tidigt 2019 eftersom vi behövde bildelar till våra gamla pärla. Vi blev riktigt imponerade av deras välvilja och support. Vi visste från början inte exakt vilka bildelar vi behövde, men efter ett snack med deras support så fick vi exakt de bildelarna som vi behövde ha för att starta gamla pärlan igen. Ett tag trodde vi att pärlan aldrig mer skulle starta, men icke sa nicke!

Vilka är BGbildelar.se?

BGbilardelar.se säljer som det låter, bildelar. Dom satsar på en kvalité och ett brett sortiment som kan lugna marknaden och ge det som efterfrågas av marknaden. BGbildelars bildelar kontrolleras alltid av deras egna mekaniker och reservdelsförsäljare för att kunna garantera högsta klass på produkterna. BGbildelar.se och deras samarbetspartners verkar idag mot bilverkstäder, lokala grossister och bildelsbutiker.

BGbildelar.se har funnits sedan 2005 och har sedan starten alltid garanterat hög kvalité till attraktiva priser, därför vill vi på Bondepåköpet samarbete med BGbildelar – bättre samarbetspartner finns inte i Sverige, vill vi lova.

Om du är ute efter bildelar och vill ha en bred variation så ska du kika in på BGbildelar.se – och vet du? Dom har riktigt snabba leveranstider. Det kan väl inte bli bättre?

Tack för att ni vill samarbeta med oss BGbildelar.se. Vi ser framemot vårt långsiktiga samarbete!

Besök gärna deras hemsida på www.bgbildelar.se

Vi hörs i nästa inlägg,

Bonde På Köpet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *