Trädfällning, äntligen får vi mer soltimmar!

Att ha en gård är något som jag alltid drömt om, och det finns alltid nya projekt som man behöver och vill ta itu med. Just nu har vi mycket som ska göras innan sommaren är över och hösten kommer, och trädfällning är en av dem sakerna. 

Det kändes som ett större projekt, och varken jag eller sambon har någon erfarenhet av det. Eftersom det är så mycket som kan gå fel började jag googla lite och kom fram till att vi ville ha hjälp av Mhofs.se med trädfällning. 

Många av träden vi ville få ner var väldigt höga och står nära saker som skulle kunna förstöras ifall något träd skulle falla fel. Vi gillar att först testa saker själva och se hur resultatet blir innan vi tar hjälp, men just när det kom till trädfällning kändes det väldigt dumt att ta riskerna. 

Vi ville ta hjälp av ett företag som hade utbildad personal med rätt utrustning, och som även hade en försäkring, och alla dessa punkter passade in på Mhofs. Så vi kände direkt att dem passade bra för trädfällning på gården. Vi skickade info till dem för att få ett prisförslag, och fick väldigt snabbt svar och en väldigt prisvärd offert. Sedan bokade vi in en dag för trädfällning och dem kom och hjälpte oss. 

Nu i efterhand kan jag inte säga att vi är mer än nöjda, deras service och just tjänsten med trädfällning skötte dem galant och väldigt proffsigt. Och vi är väldigt glada att vi inte försökte oss på detta själva, speciellt med tanke på att dem också använde sig av deras skylift på några av träden för att göra en så bra trädfällning som möjligt. 

Till i vår kommer vi absolut att ta hjälp av dem till annat på gården, och om det är mer trädfällning vi måste göra så är det absolut dem vi kommer att höra av oss. Så dagens tips från oss till er är att ta kontakt med Mhofs och testa deras olika tjänster, det kan vi verkligen rekommendera! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *