Snygga till traktorn

Livet som bonde är kanske inte alltid så glamouröst. Visst kan det se fräsigt ut när en karlakarl till bonde dejtar flera galanta damer i tv på bästa sändningstid – jag talar förstås om Bonde söker fru på TV4 – men verkligheten är ofta långt ifrån glitter och glamour. Det handlar mer om gummistövlar, gödsel och att ta hand om sina djur, fält och maskiner.

Men då och då kan det vara läge att piffa till det lite extra. Ett bra sätt att göra det är att se till att maskinerna och fordonen som används på gården hålls i topptrim. Det är också trevligt när det ser snyggt och prydligt ut. Något som vi kan rekommendera för att få den där sköna känslan av att det är snyggt och prydligt är att lämna in gårdens fordon på lackering.

Vi tog med en traktor och vår pickup på lackering göteborg och måste säga att vi är väldigt nöjda med resultatet. Båda fordonen ser som nya ut så det känns såklart väldigt skönt.

Nu när våren står för dörren och man kan vara ute och cruisa i solskenet är det ett ypperligt tillfälle för att snygga till din traktor eller din truck.

Något annat som är väldigt trevligt nu när det är vår är att förbereda helgaktiviteter i solen. Det känns som att man kan göra så mycket mer nu när solen tittar fram och temperaturen stiger utomhus. Kommande helg planerar vi att packa en korg och en filt och ge oss ut i naturen och vandra en sväng. Sedan slår vi oss ner vid något lämpligt ställe och plockar fram en termos kaffe och ett paket kakor och bara myser.

Om ett par veckor planerar vi att åka till någon sjö och ta årets första dopp. Det är såklart inte badväder riktigt ännu men det är något speciellt med att bada kallt på våren och sedan torka sig i solen och veta att man kommer att bada många gånger i år – och att nästa gång kommer det att vara varmare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *