Slitstarkt , precis vad jag behöver!

Hallå igen, jag har äntligen hittat ett klockarmband som tål min tuffa vardag med slit och släp, det kallas natoband och fungerar i princip till alla klockor. Jag tänkte faktist posta en text här nedan om vad natband är och varför jag valt att handla på natobutiken.se, Håll till godo.

Varför ska man använda sig av ett Natoband?

Den stora anledningen att man väljer att använda sig av ett natoband till sin klocka är på grund av att armbandet tål slitage och är tillverkat av ett slitstarkt material. Från första början tillverkades natobanden till soldater och kanske framför allt dykartrupperna. När armbanden släpptes så kallade man det “NATO strap” och var en förkortning till “NATO Stocking Number” och hade väldigt lite att göra med armbandets funktion. Från start tillverkades natobanden i 20 mm och hade ett kromat utseende. Eftersom soldaterna användes sig av armbanden så behövde bandet vara funktionellt och slitstarkt. Idag har användandet av klockarmbanden fortsatt ökat i intresse och är ett populärt alternativ för många. Banden finns i många olika typer av storlekar och passar de flesta klockorna. Lever du ett liv med mycket fart och fläng så kan bondepakopet.se definitivt tipsa om ett natoband från Natobutiken.se.

Hur byter man sitt klockarmband till Natoband?

Det tar bara några få sekunder att byta till ett natoband. Det spelar ingen roll om du är proffs eller nybörjare. Ofta är det bara haka ur bandet ur sina fästen intill uret och sedan ansluta ditt nya armband. Det finns många bra YouTube-klipp som man enkelt kan följa ifall det är första gången. Det tar som sagt enbart 10-15 sekunder att byta sitt armband. 


Du borde inte stöta på problem med ditt byte av klockarmband. Vem som helst kan enkelt byta natobandet!

Hur vet man vilken storlek man skall köpa?

Det är väldigt enkelt att ta reda på vilken storlek man har på sitt armband. Ta fram en tumstock, ett måttband eller en linjal. Mät sedan bredden på ditt nuvarande armband. Storleken anges i millimeter och de vanligaste måtten är mellan 16 mm och 24 mm. Om du skulle ha några frågor om storlekar och behöva professionell hjälp så kan vi tipsa om att prata med Natobutiken.se – där kan du få snabb hjälp och svar på dina frågor innan du genomför ett köp. Se till så att du beställer rätt storlek!

bondepakopet.se är stolta användare av Natoband och skulle du vilja inhandla ett till din klocka så rekommenderar vi dig att använda Natobutiken.se och se deras stora utbud. I deras shop finns det många olika val av klockarmband – det finns något för alla smaker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *