Spännande enkät

Hej på er där ute, nu har jag varit med om en spännaden sak, jag har varit med i en kundundersökning. Det är supportföretaget tmj group som håller på med kundundersökningar, och denna gången ville dem nå ut till Sveriges bönder.

En mycket givande enkät om du frågar mig, för att vi bönder blir aldrig hörda riktigt så jag hoppas att många kommer att läsa den undersökning och att den blir uppmärksammad, för jag tror att många bönder inklusive mig själv kommer att svara ärligt och uppriktigt på denna undersökning. Med frågor som att “får du rätt betalt för dina produkter” och “känner du att ditt yrke är uppskattat” så känner nog många som jag att det inte alltid är så många som vet vad vi bönder gör och hur mycket vi egentligen arbetar, alla bönder har inte råd att ta in ersättare för att ta den där efterlängtade vilan eller semestern, för många som är i denna bransch rullar dagarna bara på och man har aldrig riktigt tid att reflektera över hur det egentligen är, så därför får man sig en funderare när man väl tar sig tid för en sådan undersökning och verkligen reflekterar över hur det egentligen är och hur min arbetssituation egentligen ser ut.

Jag hoppas att så många som möjligt kan ta del av denna undersökning när den är klar, att den blir offentlig och att man tar sig en funderare nästa gång man handlar, köp svenskt och stöd oss bönder i våran framfart, för utan bönder går världen under, och det är verkligen sant. Tack för mig och hoppas att ni tyckte det var spännaden att läsa, jag kommer publicera enkäten här sen om det är möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *